новий стартап

Новий початок

Богдана Варава

Богдана Варава, 2024-06-03

Ми розширюємося. Ми найняли нових співробітників і зараз запускаємо BitFaktura.ua, програму для виставлення рахунків-фактур, адаптовану для українського ринку. Ми орієнтуємося на власників малих та середніх підприємств, а також на фрілансерів.

Наші пріоритети - це простота та безпека. Ми прагнемо надати надійне рішення для тих, хто стикається з труднощами паперової роботи, і зробити його простим у використанні. Протягом багатьох років ми докладали багато зусиль, щоб зробити інтуїтивно зрозумілим дизайн програми.

Ми досягаємо великих успіхів, тому що вважаємо зворотний зв'язок наших користувачів за найважливіший. Як стартап, ми працюємо в маленькій команді, що дозволяє нам швидко адаптувати зміни та створювати продукт, що відповідає потребам кожного. Наші користувачі надихають нас та сприяють нашому росту. Наші вітання, Україно!

Зареєструйся в BitFaktura!

Створити акаунт
App screenshot
ком'ютерна графіка

10 ідей для бізнесу з невеликим стартовим капіталом

Власне, більшість бізнесів, згаданих у 10 ідеях для домашнього бізнесу, не потребують значних капіталовкладень – навпаки. Нижче ми пропонуємо додаткові ідеї для бізнесу з малим капіталом, який може приносити прибуток.

Богдана Варава Богдана Варава

Богдана Варава

Виставляй рахунки-фактури онлайн

30 днів безкоштовно в BitFaktura

Створити акаунт